Τρόποι Αποστολής

Το Aromattika – The Store είναι υπεύθυνo για κάθε αγορά κατά τη διάρκεια της αποστολής της μέχρι να σας παραδοθεί. Απαιτούμε μια υπογραφή για κάθε προϊόν που παραδίδεται, κατά την οποία η ευθύνη για τα αγαθά που αγοράσατε μεταβιβάζεται σε εσάς. Ο πελάτης υποχρεούται να ελέγχει προσεκτικά τα πακέτα του κατά την παράδοσή τους, ώστε να μπορεί να δηλώσει τυχόν επιφυλάξεις στον μεταφορέα τους, όπως προβλέπεται. Σε περίπτωση που το δέμα σας δεν παρουσιάζει εξωτερικές ζημιές, αλλά εξακολουθείτε να αντιμετωπίζεται προβλήματα με την πρόσφατη παραγγελία σας, στείλτε μας ένα email στο aromattika@yahoo.com.

Το κόστος αποστολής για όλες τις παραγγελίες εξαρτάται από την αξία, τον τόπο παράδοσης, την ευθραυστότητά του (επιπλέον προστασία για εύθραυστα εμπορεύματα) και το βάρος του.

Αποστολές εντός Ελλάδος

Για παράδοση εντός Ελλάδος τα έξοδα αποστολής θα είναι 3,50 ευρώ έως 2 κιλά και επιπλέον 1 ευρώ / ανά πρόσθετο κιλό.

Για παράδοση εκτός Ελλάδας τα έξοδα αποστολής για Ευρώπη έως 1Kg είναι 9 ευρώ.

Για περισσότερα από 1 κιλό στην Ευρώπη, θα έχετε μια εκτιμώμενη τιμή κατά το ταμείο που ξεκινά από 12,50 ευρώ και άνω.

Για παράδοση εκτός Ευρώπης το κόστος υπολογίζεται από 20 ευρώ και άνω.

Ένα αναλυτικό κόστος αποστολής θα αξιολογηθεί στο τελευταίο βήμα της ολοκλήρωσης αγοράς μέσω του ιστοτόπου μας.

Σε περίπτωση εύθραυστων εμπορευμάτων, διατηρούμε το δικαίωμα να σας στείλουμε ένα email τις επόμενες 1-2 εργάσιμες ημέρες ενημερώνοντάς σας για το επιπλέον κόστος αποστολής λόγω πρόσθετου βάρους για την ασφαλή αποστολή των Εμπορευμάτων σας. Το δέμα δεν θα σταλεί μέχρι την πληρωμή του τελικού κόστους αποστολής και η παραγγελία θα επιστραφεί σε περίπτωση διαφωνίας σχετικά με το κόστος αποστολής.