Δήλωση Προσβασιμότητας

Γενικά

Το Aromattika.gr προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες του είναι προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρία. Το Aromattika.gr έχει επενδύσει σημαντικό αριθμό πόρων για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός του θα γίνει πιο εύχρηστος και πιο προσιτός για άτομα με αναπηρία, με την ισχυρή πεποίθηση ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμότητα στο Aromattika.gr

Το Aromattika.gr καθιστά διαθέσιμο το UserWay Website Accessibility Widget που τροφοδοτείται από έναν αποκλειστικό διακομιστή προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στο Aromattika.gr να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες Προσβασιμότητας Περιεχομένου Ιστού (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας

Το μενού προσβασιμότητας του Aromattika.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στη γωνία της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να φορτώσει ολόκληρο το μενού προσβασιμότητας.

Αποποίηση ευθυνών

Το Aromattika.gr συνεχίζει τις προσπάθειές του να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα του ιστότοπου και των υπηρεσιών του, πιστεύοντας ότι είναι συλλογική ηθική μας υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσβάσιμη και ανεμπόδιστη χρήση και για εμάς με αναπηρίες.

Παρά τις προσπάθειές μας να κάνουμε όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο του Aromattika.gr πλήρως προσβάσιμο, κάποιο περιεχόμενο ενδέχεται να μην έχει ακόμη πλήρως προσαρμοστεί στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα της μη εύρεσης ή εντοπισμού της καταλληλότερης τεχνολογικής λύσης.

Εδώ για σένα

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο Aromattika.gr ή χρειάζεστε βοήθεια με οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες όπως περιγράφεται παρακάτω και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν επιθυμείτε να αναφέρετε ένα πρόβλημα προσβασιμότητας, έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών του Aromattika.gr ως εξής:

Email: store@aromattika.gr

Ενημερώθηκε: Δεκέμβριος 2022.