Πολιτική επιστροφών

Τελευταία ενημέρωση: 28/02/23

Ευχαριστούμε για τις αγορές σας στο AROMATTIKA που λειτουργεί από την Άττικα Παυλίδου και τον Νίκο Σεϊμένη.

Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με μια αγορά, Σας καλούμε να διαβάσετε την πολιτική μας για τις επιστροφές.

Οι παρακάτω όροι ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράσατε μαζί μας.

Ερμηνεία και Ορισμοί

===============================

Ερμηνεία

————–

Οι λέξεις εκ των οποίων το αρχικό γράμμα είναι κεφαλαίο έχουν σημασίες που ορίζονται υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις.

Οι ακόλουθοι ορισμοί έχουν την ίδια σημασία ανεξάρτητα από το αν εμφανίζονται στον ενικό ή στον πληθυντικό αριθμό.

Ορισμοί

———–

Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Επιστροφών και Επιστροφών Χρημάτων:

* Σημαίνει το άτομο που έχει πρόσβαση ή χρησιμοποιεί την Υπηρεσία, ή την εταιρεία ή άλλη νομική οντότητα για λογαριασμό της οποίας έχει πρόσβαση ή χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, όπως ισχύει.

* Η εταιρεία (αναφέρεται είτε ως «η Εταιρεία», «Εμείς», «Εμείς» ή «Δικοί μας» στην παρούσα Συμφωνία) αναφέρεται στην Αττική Παυλίδου, Ιδομενέως 25, Ηράκλειο Ελλάδα.

* Η υπηρεσία αναφέρεται στον Ιστότοπο.

* Ο ιστότοπος αναφέρεται στα Aromattika, προσβάσιμος από το www.aromattika.com

* Τα αγαθά αναφέρονται στα είδη που προσφέρονται προς πώληση στην Υπηρεσία.

* Παραγγελίες σημαίνει ένα αίτημα από εσάς για αγορά αγαθών από Εμάς.

Δικαιώματα ακύρωσης της παραγγελίας σας

=================================

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 12 ωρών από τη λήψη της επιβεβαίωσης μέσω email, εάν η παραγγελία δεν έχει ήδη αποσταλεί από το κατάστημά μας. Η προθεσμία για την ακύρωση μιας παραγγελίας είναι 12 ώρες από τη στιγμή που θα λάβετε την επιβεβαίωση μέσω email μας.

 

Για να ασκήσετε το δικαίωμα ακύρωσης, πρέπει να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας μέσω:

* Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: aromattika@yahoo.com

* Τηλεφώνου: 00302813017152

Θα σας αποζημιώσουμε το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημέρα που λάβαμε την πληρωμή σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τα ίδια μέσα πληρωμής που χρησιμοποιήσατε εσείς για την Παραγγελία και δεν θα επιβαρυνθείτε με καμία χρέωση.

Δικαίωμα υπαναχώρησης από τις εξ αποστάσεως συμβάσεις βάσει του Ν. 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013) – Επιστροφή προϊόντων. Ο Πελάτης μπορεί να επιστρέψει εύκολα τα προϊόντα που έχει αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα επειδή απλά άλλαξε γνώμη, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή τους.

Όλα τα αγαθά παρέχονται από εμάς μόνο για προσωπική χρήση και όχι για μεταπώληση.

Προϋποθέσεις για επιστροφές

=======================

Κάθε προϊόν/αγαθό του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι μοναδικό, χειροποίητο από εμάς ή από τα μικρά Ελληνικά εργαστήρια με τα οποία συνεργαζόμαστε. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν το προϊόν έχει σοβαρό ελάττωμα, δεν λειτουργεί ή έχει φτάσει σπασμένο.

Στη περίπτωση αυτή, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο: 00302813017152 ή  στο aromattika@yahoo.com , ώστε να το ελέγξουμε και εάν το ελάττωμα επιβεβαιωθεί και δεν οφείλεται σε ανεπαίσθητες ατέλειες χειροποίητων αντικειμένων, θα κανονίσουμε είτε την αντικατάσταση , ή επιστροφή χρημάτων με τα ίδια μέσα πληρωμής που χρησιμοποιήσατε εσείς για την Παραγγελία.

 

Προκειμένου τα Εμπορεύματα να είναι επιλέξιμα για επιστροφή, βεβαιωθείτε ότι:

* Τα Εμπορεύματα αγοράστηκαν τις τελευταίες 14 ημέρες

* Τα Προϊόντα δεν χρησιμοποιήθηκαν ή έχουν καταστραφεί, εκτός από το πρόβλημα που αναφέρετε.

* Έχετε την απόδειξη αγοράς.

Τα ακόλουθα προϊόντα/αγαθά δεν μπορούν να επιστραφούν:

* Προϊόντα/αγαθά που έχουν δημιουργηθεί κατά παραγγελία ή είναι προσωποποιημένα.

* Προϊόντα/αγαθά που σύμφωνα με τη φύση τους δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή, φθείρονται γρήγορα ή όταν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης.

* Προϊόντα/αγαθά που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγειονομικούς ή προστασίας της υγείας και αποσφραγίστηκαν μετά την παράδοση.

* Προϊόντα/αγαθά που μετά την παράδοση, ανάλογα με τη φύση τους, συνδέονται άμεσα με άλλα αντικείμενα και δε μπορούν να επιστραφούν μεμονωμένα.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την επιστροφή οποιουδήποτε εμπορεύματος δεν πληροί τους παραπάνω όρους επιστροφής κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια.

Μόνο τα αγαθά σε κανονικές τιμές μπορούν να επιστραφούν. Δυστυχώς, τα προϊόντα προς έκπτωση  δεν μπορούν να επιστραφούν. Αυτή η εξαίρεση ενδέχεται να μην ισχύει για εσάς εάν δεν επιτρέπεται από εφαρμόσιμος νόμος.

Επιστροφή αγαθών

===============

Είστε υπεύθυνοι για το κόστος και την διαδικασία της επιστροφής των Αγαθών σε εμάς. Θα πρέπει να στείλετε τα εμπορεύματα στην ακόλουθη διεύθυνση:

AROMATTIKA The Store, Ιδομενέως 25, Ηράκλειο Ελλάδα.

Δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για τα αγαθά που έχουν υποστεί ζημιά ή χάνονται κατά την αποστολή επιστροφής.
Επομένως, συνιστούμε μια ασφαλισμένη και συστημένη υπηρεσία ταχυδρομείου ώστε να είναι δυνατή η παρακολούθηση του πακέτου. Δεν είναι δυνατό να προχωρήσουμε σε επιστροφή χρημάτων χωρίς την  παραλαβή των Προϊόντων/αγαθών ή την απόδειξη της αποστολής των προϊόντων προς επιστροφή.

Επιστροφή χρημάτων:

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά που αναγράφονται στο site και γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή. Σε διαφορετική περίπτωση δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων αλλά αν θέλετε μπορείτε να κάνετε αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν.

Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα η επιστροφή γίνεται μέσω της Τράπεζας Πειραιώς στην πιστωτική σας κάρτα.

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο ακύρωσης δεν δύναται να παραταθεί πέραν των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Φωτογραφίες και Περιγραφές

=====================

Λόγω τεχνολογικών περιορισμών και χαρακτηριστικών, η φωτογραφική απεικόνιση δεν είναι ποτέ εντελώς πανομοιότυπη με την άμεση οπτική επιθεώρηση αυτοπροσώπως. Τα αληθινά χρώματα που βλέπετε εξαρτώνται από τις προδιαγραφές της οθόνης σας και επομένως ενδέχεται να μην είναι ακριβή. Επιπλέον, ορισμένες φωτογραφίες μπορεί να περιέχουν πληροφορίες για στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στην τελευταία απεικόνιση του Προϊόντος/αγαθού, καθώς έχει φωτογραφηθεί σε προηγούμενη μορφή.

 

Οι περιγραφές των παρεχόμενων Προϊόντων/αγαθών και Υπηρεσιών ενδέχεται να περιέχουν τυπογραφικά ή άλλα λάθη και ενδέχεται να μην είναι πλήρεις ή ενημερωμένες με πλήρη λεπτομέρεια. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε οποιαδήποτε λάθη ή παραλείψεις στην περιγραφή του Προϊόντος/αγαθού ανά πάσα στιγμή και να τροποποιήσουμε ή να ενημερώσουμε τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στον Ιστότοπο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Διατηρούμε περαιτέρω το δικαίωμα να αρνηθούμε την εκτέλεση παραγγελιών που υποβάλλονται σχετικά με Προϊόντα/αγαθά για τα οποία ενδέχεται να συνειδητοποιήσουμε ότι ανά πάσα στιγμή της παραγγελίας η περιγραφή τους περιλαμβάνει μη ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, την αποστολή, την ποσότητα, τη διαθεσιμότητα, την πληρωμή, τους όρους πληρωμής ή την πολιτική επιστροφής. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερωθείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα για την ακύρωση ή την αλλαγή σας.

Δώρα
=====

Εάν τα Αγαθά επισημάνθηκαν ως δώρο κατά την αγορά και στη συνέχεια στάλθηκαν απευθείας σε εσάς, θα λάβετε μια πίστωση δώρου για την αξία της επιστροφής σας. Μόλις παραληφθεί το επιστρεφόμενο προϊόν, θα σας σταλεί ταχυδρομική δωροεπιταγή.

Εάν τα Αγαθά δεν είχαν επισημανθεί ως δώρο κατά την αγορά ή ο δωρητής έστειλε την παραγγελία στον εαυτό του για να σας τη δώσει αργότερα, θα στείλουμε την επιστροφή χρημάτων στον δωρητή του δώρου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

———-

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την Πολιτική επιστροφών και επιστροφών χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας:

* Μέσω email: aromattika@yahoo.com

* Με αριθμό τηλεφώνου: 00302813017152